Deze website maakt gebruik van cookies. Klik op akkoord om door te gaan met het bekijken van deze website.

Over Wenden

Wenden Kindercoaching & Logopedie biedt hulp en ondersteuning aan kinderen en adolescenten met problemen op sociaal-emotioneel gebied, leer- en leesproblematiek en zwakke sociale en/of communicatieve vaardigheden.
We gaan daarbij uit van de mogelijkheden en kwaliteiten van het kind en zijn omgeving, van dat wat het kind wél goed kan. Dat wat goed gaat is het fundament voor verbeteringen. Samen met het kind en ouders worden haalbare doelen gesteld: concreet, positief en toekomstgericht. Kleine wendingen in inzichten en handelen kunnen tot grote veranderingen leiden. De coaching heeft als doel het kind zijn kwaliteiten te laten ontdekken of versterken en om het kind meer zelfvertrouwen te geven.
De kerngebieden waarin hulp geboden kan worden zijn Kindercoaching, coaching met de Kernvisiemethode, Logopedie en Bikkeltrainingen.

Even voorstellen

Mijn naam is Wiep van Camp en ik ben kindercoach en logopedist. Als logopedist in het speciaal onderwijs heb ik jarenlang ervaring opgedaan in het begeleiden van kinderen met taal- en spraakproblemen.
Als gevolg van taalproblemen, zwakke sociale en/of communicatieve vaardigheden kunnen kinderen problemen ontwikkelen in hun contact met anderen. Als een kind zich onbegrepen voelt of de ander niet begrijpt kunnen gedragsproblemen en sociaal-emotionele problemen ontstaan of verergeren. Dit is voor mij de reden geweest om mij te specialiseren in het begeleiden van deze kinderen.
Ik heb een sterke affiniteit met kinderen die om wat voor reden dan ook kwetsbaar zijn en extra hulp kunnen gebruiken. Naast mijn werk als logopediste ben ik gecertificeerd kindercoach en kernvisiecoach. Met mijn kennis en vaardigheden als kindercoach en logopedist bied ik vanuit verschillende invalshoeken hulp aan kinderen en hun ouders.

U kunt mij op werkdagen bellen of onderstaand contactformulier invullen.
S.J.A. (Wiep) van Camp – van Haren
Molenveldlaan 150 6523RN Nijmegen
T 06 10262595
E info@wenden-kindercoaching.nl

Op al onze diensten zijn onze Algemene voorwaarden en Privacyverklaring van toepassing.
Met het invullen en versturen van het onderstaande contactformulier gaat u met beide akkoord.

E-mail verzenden